Våra böcker

Älskade lista! Från måsten till lust

Älskade listaKanske är du en person som skriver listor – över vad som ska göras, vad som måste handlas, vad som behöver packas inför semestern. Men har du provat att skriva listor som gör dig glad och fri eller som väcker din förundran och eftertanke? Listor över vad som får dig att må bra eller personer du blir inspirerad av, de bästa resmålen du besökt, eller dem du har kvar att längta till.

I Älskade lista! varvas tankeväckande texter från vår blogg med inspirerande listrubriker där du fyller på med just ditt personliga innehåll. Boken ger listskrivandet en ny dimension, och öppnar garanterat nya tankebanor.

Boken kostar 120:- (+ eventuell frakt) om du köper den direkt från oss. Eftersom vi tror att en tankebok som den här är en perfekt present till alla möjliga bjuder vi på mängdrabatt: tre böcker för 300 kronor. Maila namn och adress till hej@livstid.nu!

Livstid – förundran, eftertanke, mitt i livet
”Här kommer första inlägget i vår blogg om livstiden – med ursprung i två fyrtioårskriser och en gemensam fest!”
BloggbokenSå börjar bloggen Livstid.nu hösten 2008. Två lite lagom vilsna men kapabla vänner skapar sig sitt eget andrum, sin egen coachning, som snart upptäcks och uppskattas av många andra. Nu har bloggen blivit bok; en matnyttig tankebok med lång hållbarhet och hög igenkänningsfaktor, för kvinnor i mittemellanåldern och många andra.

”Genom drastiska formuleringar, häftiga metaforer och träffande ord- konstruktioner delger de läsarna tankar kring att navigera sitt ’mittilivet- liv’, och klarar med elegans den svåra balansen att vara personliga utan att bli utlämnande.” (Kristina Albinsson, Bibliotekstjänst)

Boken kostar 120:- (+ eventuell frakt) om du köper den direkt från oss. Och även här bjuder vi på mängdrabatt: tre böcker för 300 kronor. Maila namn och adress till hej@livstid.nu!
Halmbalshus Storkeboda
Det finns också en bok om huset där Sara och hennes familj bor – ett av Sveriges första miljöhus som de själva har byggt med halmbalsteknik. Boken kan du ladda ner gratis här!
Advertisements